Hatékonyságnövelés és kapacitásbővítés a Hadnagy és Társa Kft.-nél

Irodánk az ÉPÍTŐ-5.2021.5 – Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás (2021/1.) pályázat keretében végzett projektfejlesztési tevékenységet a társaságnak.

A Hadnagy és Társa Kft. egy zalaegerszegi székhelyű építőipari vállalkozás, melynek fő tevékenysége folyadék szállítására szolgáló közmű, közműrendszerek építése.

A vállalkozás a 2003-as megalakulása óta folyamatos és stabil működést, illetve növekedést mutat.

Ennek oka, hogy a cég maximálisan figyelembe veszi a megbízók igényeit,  úgy bővíti a tevékenységeit, hogy az megfeleljen a lehető legtöbb elvárásnak. Céljuk, hogy minél szélesebb körű szolgáltatást tudjanak nyújtani ügyfeleinknek, különösen figyelnek arra, hogy a technológiai újdonságokkal kapcsolatban is naprakészek legyenek, illetve alkalmazzák is azokat.

A projekt keretében beszerzésre kerülő gépek segítik a vállalkozást abban, hogy hatékonyabbak legyenek, hogy egyszerre akár többféle munkafolyamat is elvégzésre kerülhessen, így gyorsabb a kivitelezés és a végrehajtás is. Ezen kívül a gépek segítségével a kézi munkaerő is kiváltásra kerül, az így felszabaduló munkaerő pedig más munkafolyamatokban tud részt venni, ezzel is tovább növelve a hatékonyságot.

A gépek kiválasztása során a vezetőség odafigyelt, hogy olyan modern és energiatakarékos gépeket vásároljon, amelyekkel a károsanyag-kibocsátást is csökkenteni tudják, így a környezetet is védeni tudják.

A projekt teljes költsége: 74 755 95 Ft
Saját forrás: 29 902 382 Ft
Elnyert támogatás 44 853 572 Ft

A projekt során az ügyfélnek nyújtott szolgáltatásaink:

• Projektfejlesztés – lezárult
• Pályázati projektmenedzsment – jelenleg folyamatban

A projektben közreműködő munkatársaink:
• Bali-Nagy Gabriella
• Drágáné Szeszták Ágnes