Hatékonyságnövelés és kapacitásbővítés a Gaveran Kft-nél

Irodánk az ÉPÍTŐ-5.2021.5 – Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás (2021/1.) pályázat keretében végzett projektfejlesztési tevékenységet a társaságnak.

A GAVERAN Kft. olyan mérnökiroda, melynek fő tevékenysége a gépészeti tervezés, az építési projektmenedzsment, valamint a műszaki ellenőrzés, műszaki szakértés, szakmai tanácsadás, oktatás.

A vállalkozás elsődleges küldetésének tekinti a legmodernebb technikák alkalmazását az építőiparban, az építőipar digitalizációját.

Gaveran Kft. tagja a Magyar Szabványügyi Testület BIM munkabizottságának, ott aktív résztvevő és elkötelezettje a BIM tervezés és teljes létesítmény körforgás támogatásának és terjesztésének. A tervezés terén szeretnének teljes mértékben átállni a 3D és a BIM technológiára. Ezt a célt szolgálják a projekt keretében beszerzésre kerülő szoftverek is.

Vallják, hogy a legmodernebb digitális technikák és a minőség biztosítása kiemelt fontosságú, ezért az erre irányuló fejlesztések elsődlegesek.
Támogatni szeretnék a hozzájuk hasonló kisebb tervező irodákat is a BIM átállásra, ezért céljuk, hogy kedvezőbb árú, de Magyarországon még nem, vagy kevéssé ismert rendszerekkel ismertessék meg a hazai mérnök állományt.
A projekt segítségével ezt a küldetésüket, vállalásukat szeretnék megerősíteni.

A projekt keretében ezért egy infokommunikációs fejlesztést valósítanak meg.

A projekt teljes költsége: 20 485 039
Saját forrás: 9 218 268
Elnyert támogatás 11 266 771

A projekt során az ügyfélnek nyújtott szolgáltatásaink:

• Projektfejlesztés – lezárult
• Pályázati projektmenedzsment – jelenleg folyamatban

A projektben közreműködő munkatársaink:
• Bali-Nagy Gabriella
• Drágáné Szeszták Ágnes