Hatékonyságnövelés a Halbo Industry Service Kft-nél

Irodánk az ÉPÍTŐ-5.2021.5 – Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás (2021/1.) pályázat keretében végzett projektfejlesztési tevékenységet a társaságnak.

A Halbo Industry Service Kft. fő tevékenységeként acélszerkezetek gyártásával és azok szerelésével, beépítésével foglalkozik. A beépítés során a legyártott acélszerkezeti elemek a meglévő betonalapokra, betonpadozatokra, illetve térburkolattal ellátott területekre kerülnek rögzítésre.

Csökkentendő az építőipari kapacitások beszűküléséből adódó határidőcsúszásokat az utóbbi években egyre gyakrabban vállalták el a beépítendő szerkezeteink alapozási-, betonozási- és térburkolási munkálatait is, valamint egyéb, a szolgáltatásaik határidőre történő elvégzéséhez szükséges mélyépítési- és földmunkálatokat.

E mélyépítési-, területrendezési- és térburkolási munkálatokat a pályázat benyújtását és elnyerését megelőzően többnyire kölcsönzött gépekkel végezték, mely esetben ki voltak szolgáltatva a kölcsönzött gépek elérhetőségének, melyek hatékonysága ugyanakkor koruknál fogva általában megfelelő sem volt

Ezért olyan gépeket kívántak beszerezni, melyek használatával a megrendelőik igényeit még rugalmasabban tudják kiszolgálni.

A projekt része ezen felül egy infokommunikációs fejlesztés.

A projekt teljes költsége:         249 237 360

Saját forrás:                                 99 694 944

Elnyert támogatás                      149 542 416

A projekt során az ügyfélnek nyújtott szolgáltatásaink:

  • Projektfejlesztés – lezárult
  • Pályázati projektmenedzsment – jelenleg folyamatban

A projektben közreműködő munkatársaink:

  • Bali-Nagy Gabriella
  • Drágáné Szeszták Ágnes