Hatékonyságnövelés az UTIBER Közúti Beruházó Kft-nél

Irodánk az ÉPÍTŐ-5.2021.5 – Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás (2021/1.) pályázat keretében végzett projektfejlesztési tevékenységet a társaságnak.

Az UTIBER Beruházó Kft. mérnöki tevékenységgel és tanácsadással foglalkozik. Főként mélyépítéssel, műtárgyépítéssel (hidak és felüljárók), vasúti beruházásokkal foglalkozik, a cég jelentősen hozzájárult a hazai közlekedési infrastruktúra fejlesztéséhez. Szerteágazó szolgáltatásainak és szakemberei tudásának köszönhetően egy projektciklust a kezdetektől a teljes megvalósulásig képes elvégezni.

A vállalat célja, hogy a hazai közlekedési infrastruktúra-fejlesztésben betöltött szerepét a jövőben is megőrizze, így a folyamatos fejlődés mellett a környezetet is óvja: a lehető legkisebb környezeti igénybevételt és terhelést igyekeznek előidézni, segítve ezzel a környezettudatos gondolkodás erősítését az építőiparban.

Tervezési munkáikat a pályázati projekt benyújtása előtt többnyire olyan szoftverekkel végezték, melyekkel nem minden esetben nem tudtak komplex, átfogó tervezéseket elvégezni. A fejlesztésnek köszönhetően informatikai eszközeik korszerűsítésére és komplex tervező szoftverek beszerzésére került sor, melyek használatával a megrendelők igényeit sokkal rugalmasabban tudják kiszolgálni.

A projekt teljes költsége: 106 121 106 Ft
Saját forrás: 53 060 553 Ft
Elnyert támogatás 53 060 553 Ft

A projekt során az ügyfélnek nyújtott szolgáltatásaink:

• Projektfejlesztés – lezárult
• Pályázati projektmenedzsment – jelenleg folyamatban

A projektben közreműködő munkatársaink:
• Bali-Nagy Gabriella
• Drágáné Szeszták Ágnes