Közbeszerzés

A közbeszerzési eljárások célja, hogy a közpénzek felhasználását átláthatóvá, ellenőrizhetővé tegyék, és biztosítsák a verseny tisztaságát.

Bármelyik (ajánlattevői, vagy ajánlatkérői) oldalon kényszerülünk, vagy éppen szándékozunk belépni a közbeszerzési folyamatokba, szigorú szabályozásoknak kell megfelelnünk. A Közbeszerzési törvény rögzíti azokat az előírásokat, amelyek szerint az elnyert közpénz elkölthető. Ezek a rendelkezések bonyolultak és szerteágazóak. A megfelelő tapasztalat és szaktudás hiánya megnehezítheti a végrehajtást.

Felkészült munkatársaink segítenek Önnek, hogy ajánlatkérőként zökkenőmentes közbeszerzési folyamatot hajthasson végre. Partnerünkként Ön mentesül annak terhe alól, hogy a közbeszerzési szakmát elsajátítsa, ugyanakkor az eljárás folyamán az összes lényeges eseménynél részt tud venni. Kiválasztjuk az Ön igényeinek, a projekt jellemzőinek és a támogatási szerződés által támasztott követelményeknek leginkább megfelelő eljárást, majd azt végrehajtva Ön a minden szempontból legjobban megfelelő ajánlattevővel tud szerződést kötni.

Amennyiben ajánlattevői oldalon lép fel, gondoskodunk arról, hogy jogilag kifogástalan ajánlattal tudjon versenybe szállni a megbízás elnyeréséért. Mindezen feladatokra nem kell külön alkalmazottat foglalkoztatnia, hiszen munkatársaink teljes körűen az Ön rendelkezésére állnak.