Beküldés ideje: 
kedd 2019.10.08 - 12:17

Innovatív munkahelyek, képzett munkaerő biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozásoknál

 Megjelent az „Út a jövőbe” – Innovatív munkahelyek, képzett munkaerő biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozásoknál című kiírás

A tárgyban szereplő pályázati lehetőségre 2019. október 7-től 2020.02.29-ig be lehet nyújtani kérelmeket. A projektet egész Magyarország területén meg lehet valósítani. Kizárólag egy lezárt üzleti évvel rendelkező vállalkozások adhatnak be pályázatot!

A program elsődleges célja a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő és technológia-intenzív beruházásainak támogatása, amellyel a már meglévő vagy új tevékenysége tekintetében magas hozzáadott értékű terméket állít elő vagy magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújt.

A projekt keretében új tárgyi eszközt lehet beszerezni, valamint kapcsolódó know-how-t/licenc-et, illetve kizárólag gazdasági célú ingatlan építésre, bővítésre, átalakításra vagy vásárlásra lehet fordítani a támogatást.

A pályázónak vállalnia kell, hogy az elmúlt 12 havi létszámát 2 éven át fenntartja, valamint, hogy 3 évig folyamatosan 10 százalékkal növeli évente a bérköltségét, továbbá, hogy a fejlesztett kapacitások a projekt zárásától számított 3 évig fenntartja.
A támogatást regionális beruházási támogatás jogcímen lehet igénybe venni (de minimis).

A támogatás összege minimum 10 millió Ft, maximum 150 millió Ft, de a hátrányos helyzetű térségben megvalósuló beruházás esetében a támogatás maximális összege akár 200 millió forint is lehet!

A támogatás mértéke 25-55 százalék lehet, a megvalósítási helyszín és a támogatási jogcímtől függően.

A projektet legkésőbb 2021.12.31.-ig lehet tervezni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a sales@hungaroconsulting.hu e-mail címen vagy a +36 30 649 5667 telefonszámon.